Just nu har vi 20% rabatt på alla kuddar, plädar, mattor och gardiner! Hitta dina favoriter under LIVING och använd rabattkoden "höst16" i kassan.

Himla lanserar ny signaturdoft; HIMLA Signature 2014-10-13

Inredningsföretaget Himla lanserar nu en egen signaturdoft HIMLA Signature.

HIMLA Signature är en högkvalitativ doftserie med en spännande och sofistikerad diskret doft. Doften är varm, maskulin, mystisk och ger en behaglig och exklusiv känsla i rummet och för tankarna till främmande platser. Toppnoten är exotiskt kryddig med läder, trä och gyllene bärnsten i basen.

–       ­Att addera en doft till Himlas inrednings filosofi ger ytterligare en dimension på stämningen i rummet, säger Annica Högström, VD och Creative Designer, Himla AB.

Doftserien innehåller doftljus 195 gr och 400 gr, doftpinnar 200 ml och flytande tvål 300 ml.

HIMLA Signature finns tillgänglig i HIMLA Concept Store, NK Classic Home och på himla.se.

För mer information, vänligen kontakta:

Annica Högström, VD och Creative Director, Himla AB
Mob: +46 70 853 68 98.
E-post: annica.hogstrom@himla.se

Himla AB grundades 1990 och köptes 1996 av Annica Högström. Himla är ett varumärkesföretag som arbetar med textilier för heminredning. Formgivning och färgsättning är egen design där Himlakonceptet står för kvalitet, färgkoordination och inspirerande variation – allt i naturmaterial. Sortimentet omfattar produkter inom segmenten Dining, Living, Bed, Bath samt Fabrics. Himla har sitt huvudkontor i Uppsala. www.himla.se.

Se produkter som ingår i serien här.