Japaninspirerad höst hos Himla

himla_AW15_collage_1289x638px

I höst tar gråskalorna mer plats än någonsin i Himlas textilsortiment och den japanska stilen är en tydlig inspirationskälla. Den strama japanska stilen och mångfalden av de grå nyanserna som finns i sortimentet kompletterar den rena nordiska och enkla stilen som Himla strävar efter.

De grå basfärgerna hos Himla har åter lyfts upp och blivit det nya vita. Skalorna är mjuka, varma och olika skiftningar ger ett spännande och livfullt uttryck. Sortimentet inspireras av vidsträckta landskap där tusentals nyanser omsluter naturen.

Höstens sotiga accentfärger citrin, emerald och porter skapar tillsammans med de grå nyanserna en harmonisk naturlig miljö.

Himlas färger för hösten presenteras i samarbete med Jotun. Pressbilder finner ni i Himlas bildbank.

För mer information, vänligen kontakta:
Annica Högström, VD och Creative Director, Himla AB
Mob: +46 70 853 68 98.
E-post: annica.hogstrom@himla.se

Himla AB grundades 1990 och köptes 1996 av Annica Högström. Himla är ett varumärkesföretag som arbetar med textilier för heminredning. Formgivning och färgsättning är egen design där Himlakonceptet står för kvalitet, färgkoordination och inspirerande variation – allt i naturmaterial. Sortimentet omfattar produkter inom segmenten Dining, Living, Bed, Bath samt Fabrics. Himla har sitt huvudkontor i Uppsala. www.himla.se.