Just nu har vi 20% rabatt på alla kuddar, plädar, mattor och gardiner! Hitta dina favoriter under LIVING och använd rabattkoden "höst16" i kassan.

Din integritet är viktig för oss och vi vill att du ska känna dig trygg när du använder den här webbplatsen. Himla.se strävar efter att erbjuda en webbplats som inte äventyrar våra kunders och besökares integritet. Vi har säkra nätverk, som skyddas av brandväggar och lösenord. Cookies används enbart för varukorg, google analytics och för användarsessionen

Våra säkerhetshöjande åtgärder skyddar mot förlust, missbruk och förändringar av de personuppgifter vi har under vår kontroll. Våra anställda har mycket strikta förhållningsregler när de har tillgång till databaser med användarinformation och till de servrar som handhar våra tjänster.

PERSONUPPGIFTSBEHANDLING

Himla.se behandling av personuppgifter sker i enlighet med personuppgiftslagen (SFS 1998:204), kallad PUL i dagligt tal, och lagen om elektronisk kommunikation (SFS 2003:389). Båda dessa lagar innehåller bestämmelser som syftar till att skydda privatpersoner mot att den personliga integriteten kränks när personuppgifter behandlas.

Enligt lag måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig, så som namn, adress, e-postadress, telefonnummer. Detta samtycke ger du vid ditt köp. Alla uppgifter som lämnas till oss eller som vi får del av när du besöker himla.se kommer att behandlas av Himla AB i egenskap av personuppgiftsansvarig. Informationen kommer att användas i syftet att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden mot dig, uppmärksamma dig på erbjudanden inom dina personliga intresseområden samt övrigt i marknadsföringssyfte.

Himla AB kommer aldrig att låta en tredje part använda dina personuppgifter i marknadsföringssyfte om du inte själv godkänner detta. Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas.