Karriär

himla_AW15_collage_1289x638px copy

Lediga tjänster

PR & Digital kommunikatör

HIMLA söker en PR & Digital Kommunikatör

Nu söker vi dig som brinner för PR och digital kommunikation och vill vara med och stärka varumärket ytterligare i rollen som PR & Digital kommunikatör.

Din roll

Tjänsten tillhör marknadsavdelningen på Himla som idag består av E-commerce manager samt en marknadskoordinator. Ditt arbete går ut på att se till att Himla syns i rätt kanaler och marknadsförs på rätt sätt, framför allt digitalt. Du utformar en kommunikationsplan tillsammans med E-commerce manager och ser till att denna implementeras i företaget. Du kommer att vara Himlas PR-ansvarige och ansvara för relationen med företagets externa PR-byrå. Du kommer också att ansvara för att skapa intressant innehåll och utveckla Himlas sociala medier. I rollen ingår utformning av digitalt och rörligt marknadsföringsmaterial i form av banners och digitala skärmar. Du behöver ha erfarenhet av att hantera kunddata och använda den för att kommunicera med kunden, främst genom att skapa och utforma nyhetsbrev. I tjänsten ingår omvärldsbevakning och du behöver hålla dig uppdaterad om vad som händer och vad som skrivs inom branschen. Du kommer även vara presskontakt till länder utanför Sverige samt vid mässor och externa events..

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och kommunikation. Du har minst ett par års arbetslivserfarenhet inom PR och digital kommunikation samt är van att arbeta med webpublicering och utformning av nyhetsbrev. Du är en produktiv och erfaren idéspruta för Sociala medier och en duktig skribent. Du behöver även goda kunskaper gällande Creative Suits, framförallt InDesign och Photoshop.

Som person är du driven och lösningsorienterad. Du besitter en hög social kompetens och har en fallenhet för att skapa och bibehålla goda relationer. Vidare har du ett engagemang och en förståelse för det kommersiella inom branschen, samtidigt som du har ett affärsmässigt tänk. Att du är självgående och initiativrik ser vi som en förutsättning för att lyckas i rollen. Vi ser även att du har mycket goda svenska- samt engelskkunskaper, i såväl tal som skrift. .

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Placering är på huvudkontoret i Uppsala.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se. För eventuella frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alicia Karlsson tel: 018-100 112.

Rekrytering sker löpande och tillsättning sker så snart vi har hittat rätt kandidat, se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Krav

Minst två års erfarenhet inom PR och digital kommunikation
Erfarenhet av att arbeta med webpublicering via CMS
Goda kunskaper i InDesign och Photoshop
Goda språkkunskaper i svenska och engelska

Varaktighet/Arbetstid

Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner

Fast lön

Arbetsgivare

Himla AB

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se. För eventuella frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alicia Karlsson tel: 018-100 112.

Sök tjänsten via Jobbet.se

Praktikplats på HIMLA

Praktik på HIMLA

Himla vill alltid komma i kontakt med duktiga människor som brinner för det de gör. Har du en kommande praktik och vill testa din teoretiska kunskap är du mer än välkommen med din ansökan till oss. Vi kan lova en praktikplats där du direkt sätts i hetluften och får bli en del av avdelningen.

Just nu söker vi framför allt praktik till:

  • Marknad
  • Inköp

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till Vice VD, Charlotte Axlund via charlotte.axlund@himla.se