Karriär

himla_AW15_collage_1289x638px copy

Lediga tjänster

Supply Planner

Himla befinner sig i en spännande tillväxtfas och söker nu en Supply Planner som kommer att vara navet i företagets fortsatta utveckling!

Din roll
Som Supply Planner ingår du i inköpsavdelningen tillsammans med en inköpschef och en produktutvecklare. Du har en koordinerande roll mellan inköpsavdelningen, säljorganisationen, lagret samt våra leverantörer. Ditt uppdrag är att ansvara för samt hantera varuflödet från leverantör till Himlas huvudlager i Uppsala med fokus på att säkerställa optimala lagernivåer. I arbetsuppgifterna ingår att göra veckovisa behovsanalyser tillsammans med försäljningsavdelningen och inköpschefen, ta fram relevant statistik samt skapa prognoser för att kunna planera vilka lagernivåer som behövs för att möta marknadens förväntningar. Du kommer även att ansvara för leverantörsorder och leveransbevakning samt hantera all administration kring inleveranser.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom logistik/supply chain. Du har minst ett års erfarenhet från en liknande roll, där du har hanterat varuflöden. Du har även erfarenhet av att ta fram och hantera statistik samt genomföra behovsanalyser och prognosarbete i syfte att optimera lagernivåer. De flesta av våra leverantörer är placerade runtom i Europa vilket innebär att du bör känna dig bekväm med att uttrycka dig på engelska. Du behöver även ha goda datorkunskaper samt erfarenhet av att arbeta i ordersystem.

Som person är du organiserad och strukturerad samt kan hantera flera parallella processer samtidigt. Du har en god analytiskt förmåga och kan utifrån siffror och statistik föra resonemang och dra slutsatser. Vidare är du kommunikativ och har en god samarbetsförmåga men kan på ett självständigt sätt driva ditt arbete framåt genom att ta fram den information du behöver för att kunna fatta beslut inom ditt ansvarsområde.

Övrig information
Tjänsten är på heltid. Du sitter placerad på huvudkontoret i Uppsala.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se. För eventuella frågor kontaktar du ansvarig rekryteringskonsult Alicia Karlsson på tel: 018-100 112.

Krav
Relevant utbildning inom logistik/supply chain
Minst 1 års erfarenhet av en koordinerande roll inom supply chain
Erfarenhet av lageroptimering i form av statistikhantering, behovsanalyser samt prognosarbete

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Ansökan

Känns detta som ett roligt och utmanande uppdrag för dig?
Sök tjänsten via jobbannonsen på jobbet.se
, eller använd den här länken: http://www.jobbet.se/platsannons/supply-planner-himla-ab-5.10003

Praktikplats på HIMLA

Praktik på HIMLA

Himla vill alltid komma i kontakt med duktiga människor som brinner för det de gör. Har du en kommande praktik och vill testa din teoretiska kunskap är du mer än välkommen med din ansökan till oss. Vi kan lova en praktikplats där du direkt sätts i hetluften och får bli en del av avdelningen.

Just nu söker vi framför allt praktik till:

  • Marknad
  • Inköp

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till Vice VD, Charlotte Axlund via charlotte.axlund@himla.se